Team Members

TEAM 
Loeffen
SAMSUNG CSC

Aaron Loeffen

hoofdtrainer

Mijn naam is Aaron. Ik ben de oprichter en hoofdtrainer bij Boxing Fit Druten. Ik ben jarenlang actief geweest als professioneel kickbokser en ik heb internationaal competitie gedraaid waaronder in Spanje en New York. Ik ben enorm trots op onze sportschool, leden en trainers. Ik ben een rijks gediplomeerd trainer/coach vanuit het skmo niveau 3. Ik draag graag mijn kennis, expertise en ervaring met heel veel passie over aan de nieuwe generatie en geef les met veel plezier.

SAMSUNG CSC

Adam Alkhomaicy

assistent-trainer

Mijn naam is Adam. Ik kickboks al een langere tijd bij Team Loeffen. Ik heb meegedaan aan verschillende wedstrijden. Bij de jeugd in Europa behoor ik bij de top. Ik geef Personal Training en help bij verschillende jeugd en senioren lessen. Mijn sterkste punt is techniek en dit leer ik je ook het liefst!

SAMSUNG CSC

Manos van den Berg

assistent-trainer

Mijn naam is Manos en ik sport al jaren bij Team Loeffen. De reden dat ik onder kickboksen ben gegaan is omdat ik kickboksen een interessante sport vind waar veel discipline bij komt kijken. Daarnaast wilde ik graag zelfverdediging leren. Ik heb veel wedstrijdervaring bij de jeugd. Ik ga graag met je techniek en fitheid aan de slag. Ik vind het leuk om mijn verfijnde kennis met jou te delen.

SAMSUNG CSC

Donye Andriessen

jeugdtrainer

Mijn naam is Donye, ik ben op vier-jarige leeftijd begonnen met Thaiboksen bij Aaron. Ik heb internationaal ruim honderd partijen gedraaid en ben meervoudig Nederlands, Duits en Europees kampioen. Ik help al jaren mee met alle lessen en zie Aaron als een tweede vader. Samen brengen we de groep naar een hoger niveau. Ik vind het Thaiboksen een mooie sport omdat je er alles voor moet doen en voor moet laten om bij de top te kunnen komen.

SAMSUNG CSC

Mera Randwijk

jeugdtrainer

Mijn naam is Méra Randwijk. Toen ik 10 jaar was ben ik begonnen met kickboksen omdat ik vroeger veel gepest ben en meer zelfvertrouwen wilde hebben. Ik was altijd al gefascineerd door Kickboksen. Aaron is echt een toptrainer. Ik heb veel van hem geleerd en blijf van hem leren. Ik vind het super leuk dat ik mijn passie door kan geven aan zowel de kinderen als de volwassen!

SAMSUNG CSC

Jade Kersten

jeugdtrainer

Mijn naam is Jade. Ik heb veel wedstrijdervaring opgedaan in de jeugdcompetitie. Ik train al vanaf kinds af aan bij Aaron en heb lange tijd geholpen bij de jeugd trainingen van team Loeffen. Sinds twee jaar help ik Aaron met de Pink Kickboksing training op de donderdag. Ik vind het leuk om mijn kennis over te brengen op anderen en het mooie aan deze sport vind ik respect wat je van iedereen krijgt voor de dingen die je samen bereikt.

SAMSUNG CSC

Sayge van Haren

jeugdtrainer

Mijn naam is Sayge van Haren. Ik ben begonnen met kickboksen toen ik net 7 jaar was. Ik ben begonnen met demo’s en vervolgens wedstrijden gaan draaien. Ik heb ook al wat titels op mijn naam weten te zetten, zo ben ik 4x K1 Europees kampioen WFCA geworden en 2x K1 Duits kampioen WFCA in mijn categorie. Ik heb een ongeslagen status. Ik ben assistent trainer bij de jeugd vanaf 4 jaar wat ik erg leuk vind om te doen.