Team Members

TEAM 
Loeffen
WhatsApp Image 2022-05-24 at 1.56.03 PM

Aaron Loeffen

hoofdtrainer

Mijn naam is Aaron. Ik ben de oprichter en hoofdtrainer bij Boxing Fit Druten. Ik ben jarenlang actief geweest als professioneel kickbokser en ik heb internationaal competitie gedraaid waaronder in Spanje en New York. Ik ben enorm trots op onze sportschool, leden en trainers. Ik ben een rijks gediplomeerd trainer/coach vanuit het skmo niveau 3. Ik draag graag mijn kennis, expertise en ervaring met heel veel passie over aan de nieuwe generatie en geef les met veel plezier.

WhatsApp Image 2022-05-24 at 1.56.05 PM (2)

Adam Alkhomaicy

assistent-trainer

Mijn naam is Adam. Ik kickboks al een langere tijd bij Team Loeffen. Ik heb meegedaan aan verschillende wedstrijden. Bij de jeugd in Europa behoor ik bij de top. Ik geef Personal Training en help bij verschillende jeugd en senioren lessen. Mijn sterkste punt is techniek en dit leer ik je ook het liefst!

WhatsApp Image 2022-05-24 at 1.56.05 PM

Manos van den Berg

assistent-trainer

Mijn naam is Manos en ik sport al jaren bij Team Loeffen. De reden dat ik onder kickboksen ben gegaan is omdat ik kickboksen een interessante sport vind waar veel discipline bij komt kijken. Daarnaast wilde ik graag zelfverdediging leren. Ik heb veel wedstrijdervaring bij de jeugd. Ik ga graag met je techniek en fitheid aan de slag. Ik vind het leuk om mijn verfijnde kennis met jou te delen.

da68cf84-1e03-4a69-81ca-e314f447e818

Kachiné

assistent-trainer

Ik ben Kachiné. Ik volg een sportopleiding op het ROC. Ik ben zelf in de jeugdklasse meervoudig kampioen (Europees, Nederlands & internationaal) zelf vind ik het heel leuk om les te geven, omdat je mensen kan begeleiden en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ik geef bij Team Loeffen de damestraining (Pink Kickboxing) iedere dinsdag en donderdag en geef ik Personal training op afspraak om samen jou doelen te bereiken.

WhatsApp Image 2022-11-19 at 15.50.04

Richard

Assistent-trainer

Mijn naam is Richard, ik ben 48 jaar en beoefen al ruim dertig jaar kickboksen. Ik geef graag training en ik vind het leuk om kinderen fysieke wendbaarheid te leren waardoor ze zelfvertrouwen opbouwen en heerlijk kunnen ontladen tijdens de intensieve trainingen. Tevens breng ik mijn ervaring graag over op jonge wedstrijdvechters om ze naar een hoger niveau te brengen. Het vergt veel moed en doorzettingsvermogen om de ring in te stappen en ik vind het een eer om hierin te helpen.

WhatsApp Image 2022-10-24 at 10.52.09 PM (1)

Remo & Rober Vorselaars

MMA trainers

Hallo leden van Team Loeffen. Wij zijn vader en zoon en verzorgen de MMA training op dinsdagavond. We hebben veel ervaring in de sport en dragen graag onze kennis aan je over. Discipline en techniek! Dat vinden we onder andere belangrijk...

Marketing topper Margo

Margo

Marketing & communicatie

Mijn naam is Margo Verbeet en sinds een aantal jaar sport ik met veel plezier bij Aaron en zijn team. Af en toe zie je mij dus in de groepslessen. Echter sta ik tussen het team omdat ik marketing en communicatie opdrachten voor Aaron maak. Dit vind ik super leuk om te doen en doe ik vanuit mijn passie voor sport en het vakgebied. Daarnaast vind ik Team Loeffen erg leuk en help ik Aaron graag! Ik ben eigenlijk tennisster en heb dankzij Aaron en zijn team het plezier in meerdere sporten gevonden! Ik heb een marketing studio genaamd Studio Margo. Neem gerust contact op voor meer informatie.

IMG_3453

Bart de Winter

Lifestyle coach

Mijn naam is Bart de Winter. Ik ben ondertussen al zo’n 11 jaar bezig in de “Fitness” branche. Waar ik in de laatste vijf jaar gespecialiseerd ben in positieve leefstijl verandering, gezondheid/vitaliteit en fysieke/mentale transformatie. Ik haal veel energie uit het helpen van mensen bij het behalen van hun doelstellingen, vooral als dat betekend dat de kwaliteit van leven toeneemt en ze een gezondere, sterkere en fittere versie van zichzelf worden. Werkt je eerste plan niet? Dan ben ik er voor je met plan B. Een plan dat ingericht is om op een duurzame manier je doelen te behalen. Ik sta voor je klaar om in alle rust en ontspanning een vrijblijvend gesprek met je te voeren. Om zo te kijken wat ik voor jou kan doen! Ik kijk ernaar uit je te spreken!