Team Members

TEAM 
Loeffen
WhatsApp Image 2022-05-24 at 1.56.03 PM

Aaron Loeffen

hoofdtrainer

Mijn naam is Aaron. Ik ben de oprichter en hoofdtrainer bij Boxing Fit Druten. Ik ben jarenlang actief geweest als professioneel kickbokser en ik heb internationaal competitie gedraaid waaronder in Spanje en New York. Ik ben enorm trots op onze sportschool, leden en trainers. Ik ben een rijks gediplomeerd trainer/coach vanuit het skmo niveau 3. Ik draag graag mijn kennis, expertise en ervaring met heel veel passie over aan de nieuwe generatie en geef les met veel plezier.

WhatsApp Image 2022-05-24 at 1.56.05 PM (2)

Adam Alkhomaicy

assistent-trainer

Mijn naam is Adam. Ik kickboks al een langere tijd bij Team Loeffen. Ik heb meegedaan aan verschillende wedstrijden. Bij de jeugd in Europa behoor ik bij de top. Ik geef Personal Training en help bij verschillende jeugd en senioren lessen. Mijn sterkste punt is techniek en dit leer ik je ook het liefst!

WhatsApp Image 2022-05-24 at 1.56.05 PM

Manos van den Berg

assistent-trainer

Mijn naam is Manos en ik sport al jaren bij Team Loeffen. De reden dat ik onder kickboksen ben gegaan is omdat ik kickboksen een interessante sport vind waar veel discipline bij komt kijken. Daarnaast wilde ik graag zelfverdediging leren. Ik heb veel wedstrijdervaring bij de jeugd. Ik ga graag met je techniek en fitheid aan de slag. Ik vind het leuk om mijn verfijnde kennis met jou te delen.

WhatsApp Image 2022-05-24 at 1.56.05 PM (3)

Yannick .

jeugdtrainer

Mijn naam is Yannick.